Ain's FotoPage
~ ..HeRe I COmE.. ~


By: Ain Rusli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Saturday, 8-Mar-2008 23:31 Email | Share | | Bookmark
~ Majlis Persandingan Ain - Din ~

Dear kengkawan sekelian..
ramai sangat yg bertanya ttg gamba sanding..tapi masih ketiadaan masa utk upload sume..
insyaAllah..dalam masa terdekat ni..akan di upload..tunggu ye?








Saturday, 8-Mar-2008 04:10 Email | Share | | Bookmark
~ Akad Nikah Ain - Din 080308 ~

baru lepas mekap
tgh berdebar2.... :)
ni byk makan leher ayam nih..
View all 36 photos...
Bismillahirrahmanirrahim....

Date : 8 March 2008
Venue : Tekam Plantation Resort, Pahang..

Alhamdulillah...pada tanggal 080308 (tarikh election..huhuhu..) aku dah selamat jadi isteri kepada seorang lelaki yg amat la aku cintai..eceh..jiwang! Syukur..semuanya selamat..berjalan dengan lancar tanpa sebarang gangguan..

hmm..raaaaaaamai sangat yg bertanya tentang gambar..mintak maaf sangat2..lambat gile takes time nak upload gamba ni..bukannya apa..kebetulan, dr awal march hingga end of april mmg masa yg sangat sibuk utk projek kami..system will go live and of course la testing team akan bz jugak..aduhai..seb baik la project managerku sangat la memahami..sampai ambik temporary testing eng utk tolong...tenkiu bos!

hmm..aku akad nikah ptg, lepas asar..yg tak beshnye, nikah kat umah pakcik tu..apekah panggilan utk pakcik yg handle aku nikah tu? aku pun tak ingat..hahahaa..die sakit, so tak dapat la nak g umah aku or p masjid kat umah aku tu...it's ok..bak kata abah..asalkan sumenye selamat..alhamdulillah.. hmm..balik tu, ambik gamba semula, atas pelamin..hehehe..

so, malam after nikah tu, just upacara ambik2 gamba2..aku tak buat malam berinai ni..sbb aku dah berinai awal2 kat saloon masa aku buat spa ape sume..hehehe.. hmm..so, ni je la antara2 gamba yg boleh aku tepekkan kat sini..kalau nak tgk byk lagi..datang umah, tgk sendiri album kitorg, k?







Wednesday, 16-Jan-2008 08:57 Email | Share | | Bookmark
~ Farewell party to Kak Rose.. ~

kat kelana seafood..
:)
yg kanan sekali tu our PM, Hwa Eng..
View all 16 photos...
Date : 16th January 2008
Venue : Kelana Seafood, XYBASE and AG, Putarajaya..

Salam to all..
Ni version utk kak rose..huhuhu..
Sedih sebenarnye..she's my team leader for EGAG project..
dan skang ni die dapat better offer..so that die telah meninggalkan aku utk handle team AG (testing) nih..ohhh..tidakkkk...huhuhu..mcm ape je..

xpe kak rose..ain cube laksanakan t/jawab ni..mana yg terdaya la kan..huhuhu..
ape2 pun..wishing u all the best for your future.. dan jangan lupe kan kami..team AG yg besttt!!

ni ade beberapa gambar yg sempat kitorg amik..kat venue yg berbeza..hari pun lain2 kot..
enjoy...

*gamba tak berapa clear..





Friday, 11-Jan-2008 10:28 Email | Share | | Bookmark
~ Steam Boat @ Orinet.. ~

apai dah tak sabau2 nk makan..
baru nk gelegak..
muka2 lapar nih..hehehe..
View all 7 photos...
Date : 11 January 2008
Venue : Orinetwork, Wangsa Melawati..

Salam all...
Hari ni adalah hari yg sangat meletihkan...sbb nye..dr XYBASE aku nak kene pegi KHEDN, putrajaya wat testing..pastu kak zura ajak pegi opis die kat wangsa melawati sbb diorg ade wat steam boat beramai2..hmm..menarik! tapinye tu lah..dr putrajaya nak kene pegi wangsa melawati pulak..hmm..tapi actually, mmg aku plan nk balik pahang pun lepas setel sume keje..
kak zura mintak tlg amik abg awie kat opis dulu..bawak die pi wangsa melawati..aku tak kisah pun..lagipun, aku tak yah bayar pape utk steam boat ni..kak zura bayarkan..hehehe..i luv u lah..

masa sampai, diorg tak balik lagi dr giant, beli brg2..hmm..once diorg sampai je..terus beramai2 gotong royong prepare utk masak..yg bestnye..rupenye kat ori ni dah banyak 'bunga'..amboii..syokla abg2 kat ori ni ekk..yelah..papa rosli dah ambik budak2 praktikal pompuan lak skang ni..baguslaa..balance la sikit kan..huhuhu..

lepas makan sume..aku terus chow..pkul 9.30 gitu..aku sampai umah 11.30..dengan muka pucat lesi...sbb nye?? aku takut drive sorg2 malam hari...hahahaha..pasni tobat tak mo balik malam lagi dahhh...




Saturday, 29-Dec-2007 08:40 Email | Share | | Bookmark
~ Santai wif family.. ~

adik aku...una
mcm aku pulak yg pregnant nihh..hahhaa
aksi mengada2...
View all 5 photos...
Date : 29 Dec 2007
Venue : Megamall Kuantan

Ha...ni mmg antara aktiviti wajib family aku..ntah ape ntah..sume pakat2 gila main boling..along aku tgh pregnant, kalo tak..die antara pencabar kitorg gak la tu..isk2..mama lak, masa tu sakit kaki..die malas nk join..kalo tak..hmm..

hari ni best sangat..sbb semua family aku ada..plus yg bakal menjadi keluarga..myAbg and also baby..awek si ajis tu la..huhuhu..kat umah tu..ade 4 buah kete..sampai org ingtkan ade kenduri lak kat umah kitorg.. bila dah sume2nye ada..makanya..penasihat program iaitu abg ipar aku tu la, ajak kami semua ke kuantan.. so memula pegi tc.jenjalan..layan anak sedara aku tu..then, baru kitorg p jalan2 kat megamall..main boling..tapi lane tak beshh..tu pasal aku kalah!!

hmm..so, ni antara gamba2 yg ada..x cun sangat sbb amik dr henfon cap ayam..hahaha..alamak..kang ade org marah.. tak byk pun gambanya..gamba2 kitorg je..huhuhu..ok.happy viewing!




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net